Spør dyrlegen....

Her kan du spørre dyrlegen om råd innen fôring, stell og sykdom. Vi skal forsøke å svare så fort som mulig, men er dyret ditt akutt sykt bør du ta kontakt direkte.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av solid base, 23. jun, 2017
Jeg tilbyr Angel Investments og til og med boliglån til en meget lav pris og prosentandel% til allmennheten Uansett din kredittstatus, bør enhver seriøs og pålitelig person som søker noe beløp, sende meg en e-post til meg for lånet søknad om hvordan du kan søke fullt ut: stellamaris.sec@gmail.com
E-post:
Skrevet av mia, 12. jun, 2017
hei jeg har en kakariki den var svært aktiv når vi kjøpte den, nå er hun fem år. Hun har begynnt å puste tungt og nyser veldig ofte. Hun er fortsatt litt aktiv og spiser osv.
E-post:
Skrevet av Eriksen, 29. mai, 2017
Hei, jeg har en kinesisk naken hund på snart 9år, har nylig funnet tre godartede svulster (har vært hos dyrlege), i en av pattene hennes. Nå har det blitt litt flere og et opphevet område rundt de, itillegg kommer det vannaktig gul/grønn væske fra patten. Det er og en blå klump synlig gjennom selve patten. Kan det være alvorlig?
E-post:
Skrevet av Frøya , 24. mai, 2017
Hei. Katten vår fødet for fødte gang den 4.mai, og kullet består av 4 kattunger. De alle ble født små, og det tenker vi må være fordi det er ett stort kull, til å være en kats første kull. De har utviklet seg, men alle er fremdeles små for aldreren, men det er en av de som er veldig liten. Nå er de snart 3 uker gammle, og den miste veier ikke mer enn 188g. Er det noe vi kan gjøre, eller tror du dette vil ordne seg seg og at alt vil gå bra?
E-post:
Skrevet av Marthe Dønheim, 22. mai, 2017
Hei. Min boston terrier har tørr hud, klør litt, ellers er huden bra og pelsen fin. Har ikke tatt allergitester pga alder, men har prøvd bytte av fór, skåler, fjernet varmepumpe, gir oljer i fóret. Disse tiltakene er prøvd siden januar. Tenker å prøve annen sjampo. Hva er å anbefale? Og hvor ofte kan jeg bade? Er medisinsk sjampo en ide?
E-post:
Skrevet av Maja Lindvall, 10. mai, 2017
Hei! Jeg har en katt som har disse merkene fra ørene og ned til øynene, er dette pigmentflekker eller kan det være noe annet? Hun har lite pels akkurat i dette feltet og veldig lett å få øye på. Kan ikke huske at det var så mye da hun var mindre.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Veronica , 10. mai, 2017
Hei! Har en stafford shire bull terrier som har fått vondt i poten sin. Han er 5 år den 1 juni. Han halter på benet sitt, og biter og slikker på det, noen anelse hva dette kan være?
E-post:
Skrevet av Marit Breistrand, 5. mai, 2017
Hei! Jeg har fått på resept av dyrlegen flåttmiddelet "Bravecto" tyggetabletter til min hund på 25 kg. Dette er en ganske stor tablett og vi har nå forsøkt å lure det i henne på alle mulige måter, bl.a. ved å gjemme den inni favorittmaten hennes, uten å lykkes. Hun spytter den ut igjen. Mitt spørsmål er: hvorfor kan ikke tabletten deles i mindre biter før den inntas, som det står i bruksanvisningen, når den allikevel skal tygges og deles i hundens munn?
E-post:
Skrevet av Liv Torill Thunestvedt , 3. mai, 2017
Hei. I dag oppdaget jeg at katten hadde spydd opp litt slim med gress i. Men når jeg tørket det opp så såg jeg at det var blod i det.
Har nettopp hatt orm kur på henne.
Føler hun er ganske tynn, Men hun har 5 kattunger som er 5 uker nå

Hva er dette og hva kan jeg gjøre?
E-post:
Skrevet av Emil Cehajic, 26. apr, 2017
Hei! Har kanarifugl som har fått noe rart på beina og mister fjær under nebb. Tror at det er 'scaly mites' Er det noe som kan gjøre eller kjøpe for å hjelpe ham? Klarer ikke å laste opp bilde.
Hjemmeside:
Skrevet av Ida, 8. apr, 2017
Hei!
Har et lite spørsmål ang. fôrtype. Siden en katt er kattunge frem til den er ca. 1 år gammel, så skal den ha kattungefôr. Men hvis den blir kastrert/sterilisert før det har gått 1 år, hvilket fôr skal den da ha? Med tanke på at fôr som er beregnet for kastrerte og steriliserte katter som oftest er for voksne katter, er dette noe kattungen kan få før den har fylt 1 år? Eller bør den uansett få kattungefôr selv om den er kastert/sterilisert?
E-post:
Skrevet av Terese I Pettersen , 3. apr, 2017
Hei, jeg har en rasekatt som elsker kokt skinke, er det greit å gi? Er redd for saltinnholdet. Hun er ellers veldig kresen og går på diettfor siden hun er innekatt.

Siden hun er innekatt er det nødvendig å gi ormekur?
Takk🤗
E-post:
Skrevet av Emilia, 1. apr, 2017
Hei, katten min på 14 år kaster opp. Hun har kastet opp flere ganger om dagen, og på natta. Dette startet på onsdag. Spyet er hvitt/gulhvitt, og tynnt. Sist hun kastet opp var på morgenen ca klokka 9. Har ikke sett om hun har diaré ennå, men etter det jeg har sett, ser det ikke ut som det. Hun er allerede en liten og tynn katt, og siden ho er så gammel er jeg bekymret.
E-post:
Skrevet av christel Landaas Birkedal, 23. mar, 2017
Hei.
Min hund halter på en forlabb. Han viser ingen tegn til ubehag når jeg klemmer / undersøker han. Ingenting sitter under poten. negler er klippet. Han går fint ute på lang tur, litt halting. Hjemme endrer han seg, løfter opp labben , vil ikke flytte på seg. Men så går det over. Han klarer å hoppe opp og ned fra sofa. Dette har vært 1 uke. Kan det være muskulært ??. En cavalier king charles spaniel. 8,5 år.
E-post:
Skrevet av Renate Karlsen, 22. mar, 2017
Hei
Jeg har en hund som har ganske lys, rennende diaré. Han har veldig hastverk ved å gå på do, men klarer ikke å få ut noe særlig. På tirsdag og onsdag har han kun fått ris og spise men det ser ikke ut til å hjelpe.
Hva skal jeg gjøre?
E-post: