Spør dyrlegen....

Her kan du spørre dyrlegen om råd innen fôring, stell og sykdom. Vi skal forsøke å svare så fort som mulig, men er dyret ditt akutt sykt bør du ta kontakt direkte.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Kjersti M.Sjøstrøm, 1. jun, 2015
Hei. Vi har et hamster som er 1,5- 2 år. For ca 5 dager siden begynte hun å skjelve litt.I går gav jeg henne vann og knust hamsterfor i sprøyte,og litt naturell yoghurt.Hunhar har kviknet til, men skjelver fremdeles litt. Er det fordi hun begyynner å bli gammel?
E-post:
Skrevet av Malin, 22. apr, 2015
Hei! Min valp på 6 mnd har fått påvist patella luksasjon grad 2/3. Dette tror jeg ikke noe på da han ikke viser noen symptomer og ingen halthet. Dyrlegen mener han bør opereres så fort som mulig. Vi dro egentlig til dyrlegen av en annen grunn, så plutselig sier hun dette. Man skal ikke sjekke en valp for patella før de har passert året siden de ikke er ferdig utvokst. Kan dette virkelig være sant?
E-post:
Skrevet av Marianne, 17. des, 2014
Hei Ruth
Er desverre ingen lokale GR oppdrettere som jeg kjenner til eller kan anbefale. Det lureste er å gå få en oppdretter som NKK / Retriverklubben har på sine lister. Da er du garantert seriøse oppdrettere som jobber aktivt for forbedring av rasen.
Lykke til med valpekjøpet :)
E-post:
Skrevet av Ruth Ommedal Blad, 13. des, 2014
Hei. Vi har planer om å skaffe oss ein Golden Retriver våren 2015. Har hatt hundar tidlegare, men ikkje reinrasa. Har vore innom NKK og Retriver sine nettsider og sett på div. oppdrettarar. Har du nokon oppdrettara å anbefale for oss?
Mvh Ruth og Ivar Blad
E-post:
Skrevet av Marianne, 5. sep, 2014
Hei Olin
Joda, vitamin B12 kan hjelpe mot røyting, så bare ta kontakt så kan vi få satt en injeksjon på Brutus :)
Skrevet av Olin Austrheim, 1. sep, 2014
Brutus (10 år gamal leonberger hann). Brutus har har røyta sidan tidleg i vår. Har forstått det slik at gamle leonbergarar har dette røyteproblemet, og at det er vanleg å gje dei b12 sprøyte. Stemmer dette?
E-post:
Skrevet av Marianne, 26. aug, 2014
Hei Ann-Bjørg
Du skriver ikke hvilken rase du har, men denne medfødte, arvelige lidelsen er ofte sett hos Schæfere. Lumbosacral transitional vertebra kan føre til arthrose og trykk på ryggmargen. Ofte utvikles det vi kaller Cauda Equina syndrome med svakhet/lammelse i bakbeina og inkontinens. Jeg anbefaler at du tar kontakt med veterinæren din og får mer info fra de som diagnoserte hunden din. Lykke til!
E-post:
Skrevet av Ann-Bjørg Moan, 25. aug, 2014
Min hund på 17 mnd har fått diagnosen Transitional Vertebra. Leter med lys å lupe etter mere informasjon om denne tilstand. Har dere gode tips ?
E-post:
Skrevet av Lena, 21. apr, 2014
Hei, hunden min ble bitt av en annen hund. Det er påske å får ikke tak i dyrlegen. Hvordan kan jeg rense såret ? Det er et punktert sår. Det vil ikke lukkes og det kommer litt væske ut av det.
E-post:
Skrevet av Marianne, 5. feb, 2014
Hei Åshild.
Ja, jeg synes absolutt vi burde tatt en titt på Rex. Kronisk diarre og vekttap kan være symptom på alvorlige sykdommer. Ta kontakt så finner vi en time til dere.
E-post:
Skrevet av Åshild Hetle, 3. feb, 2014
Hei! Golden retriveren, Rex 9 år, har gått ned i vekt. Er til tider plaga med diare. Skulle dyrlegen undersøkt han? Tenkte at eg skulle prøvd ein ormekur?
E-post:
Skrevet av Marianne, 9. jan, 2014
Hei Siv :)
Kom en tur innom klinikken så kan vi gi deg råd og tips om hvordan man enklest klipper klør på valper :)
E-post:
Skrevet av siv taraldsvik, 8. jan, 2014
hei. jeg har ei blandingstispe på litt over 4 mnd som jeg sliter med å få klipt klørne på. ho er helt desperat når jeg prøver. finnes d noe som kan berolige dem før man klipper klørne eller må jeg til dyrelegen og få dem klipt. dem er veldig lange og utrolig skarpe.
E-post:
Skrevet av Marianne, 3. jan, 2014
Hei Ingrid Aurora. Vi kastrere hokaniner, prisen er 1750,- Ta kontakt for nærmere info og timebestilling.
E-post:
Skrevet av Ingrid Aurora, 30. des, 2013
Hei :) Eg lurer på om dåke kastrerer hokaniner og kva dåke tar for det?
E-post: