Spør dyrlegen....

Her kan du spørre dyrlegen om råd innen fôring, stell og sykdom. Vi skal forsøke å svare så fort som mulig, men er dyret ditt akutt sykt bør du ta kontakt direkte.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Sander , 19. aug, 2017
Jeg tok bilde med blits av katten min her er det som skjedde, er det noe galt med den?
E-post:
Skrevet av Helene Petterson , 17. aug, 2017
Hei
Jeg har et marsvin som lager snorkelyder når hun er våken. Noen ganger høres det ut som om hun nyser, og jeg kan høre at hun puster veldig godt. Jeg har vært hos dyrlegen men de sa at hun var frisk (jeg tror virkelig ikke det). Jeg har et annet marsvin som ikke gjør noe av det samme som hun gjør. Jeg har to kaniner også vis det var til noe hjelp.
Håper dere svarer!
Helene
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av IRENE BRILL, 16. aug, 2017
hei min katt på ca 9 år har nysi i perioder hele sommeren. ellers virker hun frisk,ute hele dagen og jakter,soler seg og spiser bra.
E-post:
Skrevet av Pia Listuen , 10. aug, 2017
Hei!

Jeg skal dra å se på en kattunge i dag som har vært hos veterinær for full helsesjekk. Han er en perser/britisk langhår. Alt er bra med han, men han har skjev kjeve. Veterinær mener han derfor, mest sannsynlig, vil måtte trekke en hjørnetann når han er eldre.Eller i beste fall måtte slipe den. Kan det være større komplikasjoner rundt ett skjevt bitt enn "bare" å trekke en tann? han spiser som vanlig og veier det han skal. Men vil det kunne bli værre når han blir eldre?

På forhånd takk!

Mvh Pia
E-post:
Skrevet av Ingeborg, 6. aug, 2017
Hei!
Kaninen min fekk kaninunger i går kveld. Hun hadde kull sist sommer og, og det gikk helt fint. Idag merket eg at hun hadde tettet igjen åpningen til der kaninungene ligger inni med masse spon. Er dette vanlig?
E-post:
Skrevet av Åshild Vik , 3. aug, 2017
Hei. Fekk meg kattunge for ei veke sidan.Den er 3 mnd.Mi bekymring er at den nesten ikkje et eller drikk noko.Virker ellers frisk.Kva kan eg gjere?mvh Åshild
E-post:
Skrevet av Elisabeth, 2. aug, 2017
Hei..
Jeg er veldig bekymret for nabokatten, når jeg flyttet hit for 9 år siden begynte jeg etterhvert å bli bedre kjent med den, så jeg kjøpte litt kattemat fordi den har alltid vært så tynn.. Jeg har lagt merke til at naboen har vært voldelig og ikke behandlet den bra.. Så jeg lot katten komme inn hos meg noen ganger. Jeg kjente etterhvert den hadde en klump på magen, dessverre vet jeg ikke helt hvor lenge den har vært der. Katten har etterhvert fått mindre matlyst og blitt mye svakere, jeg har så inderlig lyst til å dra til dyrlegen med hun! Men jeg har ikke lyst til å komme i noe trøbbel med naboen også har jeg ikke bur..Jeg bare tenker, hvorfor gjør de ikke noe med dette? Jeg kan nok ikke ''kjøpe'' henne pga reiser mye.
Jeg har blitt så utrolig glad i denne katten, men tror den ikke har så lenge igjen.
Jeg håper jeg ga en god nok forklaring, jeg håper på svar :)
Ha en fin dag videre:)
E-post:
Skrevet av Victoria, 31. jul, 2017
Hei! Vi har en 9 år gammel hunnkatt (Pus) hjemme. For tre dager siden fikk vi oss en ny kattunge (Storm), en hannkatt som er 1-2 måneder gammel. Den første dagen fikk Storm litt tid på seg til å føle seg hjemme. Det var først dagen etter vi lot Storm få møte Pus. Men selv om Storm er veldig nysgjerrig på Pus, blir han bare avvist hele tiden. Han kommer gjerne løpene for å hilse og lukte på, men Pus bare freser og blåser opp pelsen sin. Så fort hun ser at Storm trekker en pote bakover, går Pus sin vei. Pus blir stadig mye lenger ute, og kommer inn bare noe få, kjappe turer. Så mitt spørsmål er: Kommer de til å bli venner noen gang, tar det lang tid, og hva kan vi gjøre for å hjelpe dem sammen? Og vil Pus på noe vis føle seg mer uvelkommen nå som Storm er inne? Kommer hun til å være ute hele tiden, eller kanskje rømme til slutt?
E-post:
Skrevet av Veronica , 29. jul, 2017
Heia, igår kveld var meg og min lille valp på kveldstur plutselig sto hun på et komlokk og slikka i seg, noe så løfter jeg henne opp og kjenner den "stanka" hun sto og slikka i seg spy! Er dette noe farlig? Syns det var ganske ekkelt! Valpen min pleier støtt og stadig og slikke meg, i fjeset men nå får hun ikke lov til det.. kan dette gi smitte?? Fra hun over til meg?
E-post:
Skrevet av Mariel Hansebråten, 17. jul, 2017
Hei, katten min får stadig mark(hvite/tynne små mark) og jeg har tilsammen i år gitt fire markkurer, er det en grunn til at ormen fortsetter å komme tilbake og er det farlig å gi for mye markkur?
E-post:
Skrevet av Emma, 9. jul, 2017
Katten min fødet to kattunger idag. Den førstefødte lager på en måte en klikke lyd når den puster, og ser ikke ut som den har så lett for å puste. Den beveger seg ikke så mye. Har ikke sett den drikke noe melk fra moren enda. Bak foten ser også litt rar ut, som om den er bøyd bakover. Og forlabben har en av tærne stikkende ut på en rar måte. Den andre kattungen ser helt fin ut. Er skikkelig bekymret! Kattemoren gikk på p-piller da vi fant ut at hun var gravid. Er ikke sikker på når vi sluttet å gi hennne pillene. Men tror hun fikk et par da hun var gravid. Er det noe jeg kan gjøre for å hjelpe den? Er det noe veldig galt? ):
E-post:
Skrevet av Aleksandra, 6. jul, 2017
Hei!
Er på ferie i Ayia Thekla og har fått en liten kattepus som stadig kommer på besøk for å få litt mat. Ser at brystene hennes er ganske store og lurer på om dette er noe galt evnt om jeg må ta henne til en dyrlege
E-post:
Skrevet av solid base, 23. jun, 2017
Jeg tilbyr Angel Investments og til og med boliglån til en meget lav pris og prosentandel% til allmennheten Uansett din kredittstatus, bør enhver seriøs og pålitelig person som søker noe beløp, sende meg en e-post til meg for lånet søknad om hvordan du kan søke fullt ut: stellamaris.sec@gmail.com
E-post:
Skrevet av mia, 12. jun, 2017
hei jeg har en kakariki den var svært aktiv når vi kjøpte den, nå er hun fem år. Hun har begynnt å puste tungt og nyser veldig ofte. Hun er fortsatt litt aktiv og spiser osv.
E-post:
Skrevet av Eriksen, 29. mai, 2017
Hei, jeg har en kinesisk naken hund på snart 9år, har nylig funnet tre godartede svulster (har vært hos dyrlege), i en av pattene hennes. Nå har det blitt litt flere og et opphevet område rundt de, itillegg kommer det vannaktig gul/grønn væske fra patten. Det er og en blå klump synlig gjennom selve patten. Kan det være alvorlig?
E-post: